Civilization V’den Etnik Müzikler Bazında Nostaljik Bir Soundtrack Şölen 2 – Batı

Bunu Paylaşın

Her versiyonu ile medeniyetlerin kendine özgü yanlarını daha da belirgin kılan efsane oyun Civilization‘un müzikal baş yapıtı beşinci oyunla devam ediyor ve batıdan seçtiğimiz temarla dosyamıza devam ediyoruz. Keyifli bir dinleti olması dileğiyle.

İlk temamız dinamik bir tema olacak; Elipse. Çatışma anlarında çalan bu sekanslar kendi içinde antik çağın zerafetini de taşıyor.

Avrupa antik çağındna bir rüya sekansı ile devam ediyoruz şimdi de; Lacrimae. Harpın doğayla uyumu sizleri mest ederken yükselişler kanınızı kaynatacak.

Keşiflerin heyecanı ve tehlikesi ile getirisini duygusal olarak aktaran bir tema var sırada, güçlü tınılarıyla Quest For Peace.

Hidden Forces, seçkimizin en duygusal ve güçlü teması, sizleri başka dünyalara götürecek. Anılar, pişmanlıklar, ayağa kalkmalar…

Ama her tema duygusal yoğunlukta olmak zorunda değil. Ümidin çağı 19.yüzyılın başlarından Avrupa’yı temssil eden çok zarif bir tema ile devam edelim; Op 56 Berceuse.

Dinletimizin finalini, batının tamamlayıcı öğesi yeni dünya ile yapıyoruz. Umarız sizler de bizim kadar keyif almışsınızdır. Tekrar görüşmek dileğiyle, hoşça kalın.

Yazıyı beğendiniz mi?

Ortalama puan 5 / 5. Oylama sayısı: 1

Bunu oylayan ilk kişi olun

RSS
Follow by Email
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram

Cevap Yaz

Oturum aç:

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir